Jasondag!

Jasondag : Kom jij ook?
Zaterdagmiddag 17 juni starten we om 13.00 uur bij de markthal van Bakkerij Stroet. Alle basisschool jeugd en hun ouders, buren en familie zijn uitgenodigd en kunnen deze week op school een deelname kaart kopen à 5 euro. (Opbrengst gaat volledig naar de Stichting 4 Jason). Andere geïnteresseerden kunnen een deelname kaart kopen bij bakkerij Stroet of te bestellen bij Judith@beweegwijs.nl of aan de deur!

Maak op deze unieke middag kennis met allerlei aangepaste sport en beweegactiviteiten op het Vlearmoesplein. Bedoeld voor mensen met een beperking en voor allen die willen ervaren hoe het is om met een beperking te bewegen.

Wat kun je verwachten?
O.a. Aangepast hockey, G voetbal, G volleybal, rolstoeltennissen, rolstoelbasketbal, handbiken, Scouting Neede. Maar ook aandacht voor het bereiden van (gezonde) hapjes met gebruik van één hand, of zonder zicht. Een hele uitdaging!

Een middag aangeboden door Beweeg Wijs – Stichting4Jason, Ondernemend Neede, Onderwijs kern Neede, sportverenigingen en vrijwilligers. Dit alles in Neede Gemeente Berkelland

s4j-admin